Mitä on rakkaus?

 

Mietin eilen, kun ukko ylijumala jyrisi ja ärjyi Vantaalla, että missä tässä mennään.

 

Katsoin parvekkeeltani, kun pilvet vyöryivät esiin, jyrinä kuului ja salamat välkkyivät, että voiko tämä olla totta. Se oli niin uskomatonta ja upeaa luontonäytelmää, jota en ole koskaan ennen nähnyt.

 

Kysymys siis kuuluu, mitä on rakkaus? Onko sitä edes olemassa tai onko se joku hullun naisen ajatus, vai onko se tärkeä asia yhteiskunnassamme, jonka jopa luontokin meille kertoo. 

 

Joku voisi kuvitella, ettei tämä ole poliittinen blogi, mutta kun tämä sitä nimenomaan on, jotta näkisimme, että minkälaisia mahdolliset tulevat johtajamme ovat. 

 

Ovatko nämä empaattisia toisistaan huolehtivia, vai esimerkiksi vain omaa hyvinvointiaan ajattelevia yksilöitä?

 

Näiltä poliittisilta ihmisiltä sopii kysyä, mitä rakkaus on ja mitä se heille merkitsee.

 

Vantaalla, 13.8.2017

Ritva Puolakka

 

US-blogit: Mitä on rakkaus?

 

Pettäminen on aina pettämistä

Nyt kun on näitä Jussi Halla-ahon, Simon Elon ja Touko Aallon aviorikoksista kirjoituksia lukenut, niin täytyy sanoa, että on puurot ja vellit täysin sekaisin joillakin kirjoittajilla.

 

Pettäminen on aina pettämistä. Siitä ei yli eikä ympäri pääse vaikka voissa paistais.  Jos on luvannut olla uskollinen puolisolleen, niin silloin sitä on, tai sitten ei, kuten nämä kolme veijaria.

 

 

Mikään höpöpuhe yksityisyydestä ei mene läpi. Nämä kolme henkilöä ovat poliittisesti merkittävissä asemissa, joten heidän käytöksensä on esikuvana yhteiskunnallemme.

 

Jos me sallitaan tämmöinen moraalittomuus, niin sitten on helppo sanoa, että tekihän sekin sitä ja tätä, miksi ei mekin esimerkin voimalla.

 

Uskon, että Jussi Halla-aho käsitti, ettei hän ole esimerkillinen Suomen presidentiksi ja siksi antoi mandaatin Laura Huhtasaarelle.

 

Pettäminen on aina väärin. Jos petät lähimmän ihmisesi, niin miksi et sitten pettäisi koko Suomen kansaakin?

 

Siksi poliittisesti merkittävässä asemassa olevan ihmisen pettäminen on aina pahempaa, kuin tavallisen taavin, koska tämä taavi vastaa vain omasta ja perheensä elämästä. Sitävastoin nämä poliittiset hännänheiluttajat saattavat vastata koko kansan elämästä. 

 

Siksi omantunnon kysymys kuuluukin, luottaisitko sinä pettäjään?

 

Vantaalla, 11.8.2017  

Ritva Puolakka

 

US-blogit: Pettäminen on aina pettämista