Mikä onkaan miehiään Sauli Niinistö?

Vastaavatko puheet tekoja?

 

Aika ajoin tulee miettineeksi mikä oikein onkaan miehiään nykyinen presidenttimme Sauli Niinistö.

 

Tilinpäätöstaitoisena kirjanpitäjänä pidin hänen tyylistään olla ”kamreeri” eduskunnassa, mutta näytöt tavallisen kansan puolustamisessa ovat uskomattoman heikot.

 

Kun mennään ajassa taaksepäin, niin 1990-luvulla toimiessaan valtiovarainministerinä, Niinistö oli puoltamassa tavallisten suomalaisten velkojen myyntiä norjalaiselle perintäyhtiölle vain 5%:lla niiden arvosta. Tuntuu uskomattomalta, että juristin koulutuksen saanut ihminen, ei ymmärtäisi mitä tämä merkitsee velalliselle tai takaajalle. Promerit.net

 

Valtio sai sai tässä kaupassa vain 600 miljoonaa markkaa yhteensä 12 miljardin markan saatavista, mutta velalliset tuomittiin monen osalta ikuiseen velkavankeuteen, koska velat perittiin/peritään heiltä täysimääräisinä korkojen kera.

 

Tätä tavallista kansaa kurjuuttavaa päätöstä Sauli Niinistö oli valtiovarainministerinä tekemässä.

 

Tullaan ajassa eteenpäin ja vuoteen 2015. Silloin jo presidentiksi päässyt Sauli Niinistö hyväksyi lainmuutokset tekijäoikeuslakiin.

 

Mielenkiintoisen tässä tekee se, että nimenomaan lain 60 a §:n varjolla lähetellään ns. tekijänoikeuskirjeitä, joissa vaaditaan kohtuuttomia hyvitysvaatimuksia tavallisilta kansalaisilta pelkän IP-osoitteen perusteella.

 

Presidentti Sauli Niinistön vahvistamalla lailla, meillä on arviolta 100 000-200 000 suomalaisen yhteystiedot luovutettu, yksityisyyden suoja täysin unohtaen, markkinaoikeuden päätöksellä kansainvälisten tekijänoikeustrollien käyttöön.

 

Tästä toiminnasta on aiheutunut kohtuutonta haittaa ja murhetta täysin tavallisille kansalaisille, joilla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Olen tarkemmin avannut ilmiötä blogissani.

 

Alun mietteisiin palatakseni, mikä Sauli Niinistö onkaan miehiään, niin itse en voi korkeaa arvosanaa antaa, koska tavallisen kansalaisen puolella hän ei ainakaan ole.

 

Vantaalla, 30.4.2017

Ritva Puolakka

 

US-Blogi: Mikä onkaan miehiään Sauli Niinistö?

 US-Blogi: Ääneen tekisi mieleni huutaa!

 

Seppo Hauta-aho US-blogissaan 24.8.2013: Sauli-Niinistö 65v. - tässä muistutus kansan harhauttamisesta

Ari Pesonen - US-blogi: Niinistön ja Trumpin tapaamisen aloitteentekija oli Niinistö itse,  ei Trump

Risto Suvanto - US-blogi:  Kaksi Sauli Niinistön karmeaa virhettä ja tahdoton Suomi