Pääministeri Juha Sipilälle

 

 

 

Juha Sipilä, kun aloitit pääministerinä ajattelin, että nyt ovat Suomen ongelmat ohi. Luotin siihen, että sinä uskovaisena miehenä korjaat vääryydet maassamme ja voin rauhassa alkaa nauttimaan eläkepäivistäni.

 
 

Mitä sitä tyhjää, ensinnäkin pieneläkeläisten asumistuen leikkaus iski vasten kasvoja ihmisille, jotka ovat tämän maan rakentaneet. Nyt puutut asiaan, joka pahentaa pakolaiskriisiä, luovuttamalla asuntosi pakolaisten käyttöön. Ympäri Eurooppaa menee viesti eteenpäin, että Suomen pääministeri antaa asuntonsa pakolaisille, että tervetuloa tänne vaan, vaikka meillä on omia asunnottomia yllin kyllin.

 

 
 

Tajuatko, minkälaisen signaalin tämä antaa ihmiskauppiaille ja heidän urheilleen? Välimeri tulee olemaan monen hauta, koska ihmiskauppa lisääntyy takiasi. Ainoa oikea keino on laittaa rajat kiinni. YK, EU, Venäjä ja USA voivat perustaa korkeatasoisia pakolaisleirejä, joissa on kunnon majoitukset, ruoka, hygieniatilat, työtä ja opetusta. Täällä perheet eläisivät tavallista arkea siihen asti, kunnes kotimaassa olot ovat rauhoittuneet.

 

Terroristijärjestö ISIS ja muut riidankylväjät on poistettava maailmankartalta. Nyt sotilaalliset joukot sinne, jotta tavalliset siviilit voivat hallitusti poistua vaaravyöhykkeeltä ja elää pakolaisleireillä siihen asti, kunnes voivat palata kotimaihinsa.

 
 

Juha Sipilä, oman glorian nostaminen ei ole kunniakasta tässä vaiheessa. Sinun on noustava sille tasolle, jota pääministeriltä odotetaan. Mietittävä, mitä seurauksia teoillasi on. Kansakunnan syyllistäminen ei onnistu, vaan konfliktin korjaamiseen tarvitaan oikeita liikkeitä. Syöpään sairastuneelle ihmisellekin mietitään leikkausta ja hoitoja. Näin on myös pakolaisongelmassa. Leikkaus on lähtömaan hoitaminen, sotilaallisin keinoin yhteistyössä eri toimijoiden kesken, kuntoon ja hoitona on taasen väliaikaisesti korkeatasoiset pakolaisleirit.

 

 

Sinulle, arvoisa pääministeri Juha Sipilä, on annettu suuri valta, mutta myös vastuu tekojesi seurauksista.

 

 

Oulussa, 6.9.2015
 
Ritva Puolakka
 
 
 
  
 
 
 

Ihmisketju hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan 19.9.2015 Torniossa. Kuva: Kaleva

 

 

 

 

Yle: Kaikki mitä olet halunnut tietää Isisistä - historia ja uusimmat käänteet

 

Verkkouutiset: ISIS kidnappaa naisia ja lapsia orjiksi

 

 

Hatunnosto ja kunnianosoitus teille rohkeat miehet, jotka henkenne kaupalla autatte maanne naisia ja tyttöjä.

 

Sydämestä asti kiitos!

 

Oulussa, 22.10.2015

Ritva Puolakka

 

 

Kiitos suomalaiset pikkutytöt!

10-vuotias oululainen pikkutyttö katselee tulevaisuutta luottavaisin silmin eteenpäin.

 

 

Kiitos suomalaiset pikkutytöt, te teitte poliittista historiaa. Ilman teidän apuanne näistä vaaleista ei olisi tullut maahanmuuttovaaleja, vaan aihe olisi vähätelty ja lakaistu maton alle.

 

Te teitte mahdolliseksi sen, että nyt joka ikisen puolueen on tarkastettava maahanmuuttokantansa ja tuotava se esille. Enää yksikään puolue ei voi ummistaa silmiään näiltä kauheuksilta, mitä te ja perheenne olette joutuneet kokemaan.

 

 

 

Pato aukesi tämän viikonlopun aikana, kun jokainen puolue käsitti, että perussuomalaiset tekevät kolmannen jytkyn maahanmuuttokritiikillään. Se ei kuitenkaan yksistään olisi riittänyt, vaan tarvittiin varmistus, että kaikki puolueet ovat yksimielisiä tässä asiassa tulevia hallitusneuvotteluja ajatellen. 

 

Olemme nähneet ihmeen, sananvapaus on tullut takaisin. Nyt täälläkin on ollut vaikka kuinka monta maahanmuuttokriittistä kirjoitusta oikealta vasemmalle ja se on teidän ansiotanne suomalaiset pikkutytöt.

 

Teidän ja perheenne kärsimykset eivät ole olleet turhia. Te muutatte Suomen poliittista suuntaa. Te teette tästä maasta paremman paikan asua ja elää. Miettikää minkälaisen Suomen te haluatte omille lapsillenne, koska te aloitte vaikuttamaan jo nyt.

 

Kiitos!

 

Ritva Puolakka

 

Julkaistu ensimmäisen kerran Uuden Suomen blogeissa 14.1.2019, josta se kuitenkin poistettiin, joten sananvapaudesta iloitsemiseni oli ennenaikaista.

 

US-blogit: Maahanmuuttokriitikot voittavat tulevat vaalit