Pääministeri Juha Sipilälle

 

 

 

Juha Sipilä, kun aloitit pääministerinä ajattelin, että nyt ovat Suomen ongelmat ohi. Luotin siihen, että sinä uskovaisena miehenä korjaat vääryydet maassamme ja voin rauhassa alkaa nauttimaan eläkepäivistäni.

 
 

Mitä sitä tyhjää, ensinnäkin pieneläkeläisten asumistuen leikkaus iski vasten kasvoja ihmisille, jotka ovat tämän maan rakentaneet. Nyt puutut asiaan, joka pahentaa pakolaiskriisiä, luovuttamalla asuntosi pakolaisten käyttöön. Ympäri Eurooppaa menee viesti eteenpäin, että Suomen pääministeri antaa asuntonsa pakolaisille, että tervetuloa tänne vaan, vaikka meillä on omia asunnottomia yllin kyllin.

 

 
 

Tajuatko, minkälaisen signaalin tämä antaa ihmiskauppiaille ja heidän urheilleen? Välimeri tulee olemaan monen hauta, koska ihmiskauppa lisääntyy takiasi. Ainoa oikea keino on laittaa rajat kiinni. YK, EU, Venäjä ja USA voivat perustaa korkeatasoisia pakolaisleirejä, joissa on kunnon majoitukset, ruoka, hygieniatilat, työtä ja opetusta. Täällä perheet eläisivät tavallista arkea siihen asti, kunnes kotimaassa olot ovat rauhoittuneet.

 

Terroristijärjestö ISIS ja muut riidankylväjät on poistettava maailmankartalta. Nyt sotilaalliset joukot sinne, jotta tavalliset siviilit voivat hallitusti poistua vaaravyöhykkeeltä ja elää pakolaisleireillä siihen asti, kunnes voivat palata kotimaihinsa.

 
 

Juha Sipilä, oman glorian nostaminen ei ole kunniakasta tässä vaiheessa. Sinun on noustava sille tasolle, jota pääministeriltä odotetaan. Mietittävä, mitä seurauksia teoillasi on. Kansakunnan syyllistäminen ei onnistu, vaan konfliktin korjaamiseen tarvitaan oikeita liikkeitä. Syöpään sairastuneelle ihmisellekin mietitään leikkausta ja hoitoja. Näin on myös pakolaisongelmassa. Leikkaus on lähtömaan hoitaminen, sotilaallisin keinoin yhteistyössä eri toimijoiden kesken, kuntoon ja hoitona on taasen väliaikaisesti korkeatasoiset pakolaisleirit.

 

 

Sinulle, arvoisa pääministeri Juha Sipilä, on annettu suuri valta, mutta myös vastuu tekojesi seurauksista.

 

 

Oulussa, 6.9.2015
 
Ritva Puolakka
 
 
 
  
 

 

Yle: Kaikki mitä olet halunnut tietää Isisistä - historia ja uusimmat käänteet

 

Verkkouutiset: ISIS kidnappaa naisia ja lapsia orjiksi

 

 

Hatunnosto ja kunnianosoitus teille rohkeat miehet, jotka henkenne kaupalla autatte maanne naisia ja tyttöjä.

 

Sydämestä asti kiitos!

 

Oulussa, 22.10.2015

Ritva Puolakka

 

Ihmisketju hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan 19.9.2015 Torniossa. Kuva: Kaleva

 

Puhutaan miljoona-tasolla Suomen maahanmuuttajaosuudesta

 

 

4.10.2008 TV1:n Ykkösaamussa innoissaan Katainen kertoi, että Suomi tarvitsisi 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa, paikkaamaan työvoimapulaa 11 vuodessa.

 

 

Tämä on pitkän tähtäimen suunnitelma, ja Liisa Mariaporihan kertoi, että kuntien velvoite olisi 1.250.000 maahanmuuttajaa, joten aika lähellä tuota Kataisen 1,8 miljoonan lukua ollaan 4.10.2019 mennessä!

 

Rovaniemen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Liisa Mariapori kirjoitti äskettäin vastauksena Pauli Vahteran Facebook-päivitykseen “Suomi jo menossa ryminällä rotkoon” järkyttävää tietoa, jonka mukaan Suomeen kaavaillaan salassa pakkolakia, jonka kautta Suomeen otettaisiin 1 250 000 pakolaista.

 

MV-lehti: Puhutaan miljoona-tasolla Suomen maahanmuuttajaosuudesta